Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
29Jul/070

Mini os…

Ja så må vi vidst hellere faa nyheden ud på vores hjemmeside…. Jeg er gravid i 12. uge og har termin den 15. februar 2008…

mini-os-102.jpg

Vi er blevet scannet 2 gang allerede, det er normalt herover og alt ser ud som det skal. Sidst vi blev scannet var torsdag d. 19 og der var den 3 cm og havde den rette størrelse efter hvor langt jeg var henne 😀 Maven er så småt begyndt at vokse. Men tror ikke rigtig andre ligger mærke til det endnu, men vi kan se det og jeg kan mærke at bukserne strammer lidt og det gør nogen gange ondt naar det trykker paa maven. Men kan da stadig passe dem. På onsdag skal vi have en Nakkefolds scanning, så skal nok lige skrive hvordan det går.Billedet er fra den 19. hvor jeg var 10uger og 2 dage henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *