Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
2Aug/070

Mini Os igen

Saa er vi blevet scannet igen, og alt ser stadig rigtig fint ud. Den siger at jeg er 11 uger og 6 dage henne saa det er jo taet paa… Vi kunne se baade arme, ben og foeder og at den laa og sparkede… Det var dejligt at se 😀

Uge 11+6

   Uge 11+6(I kan klikke paa billederne)
Vi blev tjekket for Down Syndromet der få man enten at vide om der er hoej eller lav risiko og den havde lav risiko, saa det var jo dejligt. Vi blev ogsaa teste for rygrads defekter (kan ikke lige huske det rigtige ord for det) men det skal holdes sammen med 2 blod prøver saa det får vi foerst svar paa om nogle uger for det skal vaere blodprøver fra en bestem periode i graviditeten.

One Response to “Mini Os igen”

  1. Signe says:

    Hej med jer..

    Hvor er det dejligt for jer. Det vil vi glæde os til. Skulle også hilse og sige tillykke fra de gamle! 😀 God nyhed..

    Håber I har det godt, og nu kommer I jo også snart hjem..

    Knus Signe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *