Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
3Sep/070

Sidste dag på arbejdet…

Så har jeg haft min sidste dag på arbejdet, det havde jeg fredag. Tror ikke helt jeg har fattede endnu at jeg ikke skal på arbejde mere før om måske lang tid, for det har jo ikke været hverdag endnu og i morgen er en helligdag… Men det var underligt at sige farvel, men havde en go sidste dag.

Jeg spise frokost sammen med Peter, Louise og Dennis og kl 2.30 havde de købt en kæmpe kage som alle så var samlet om at spise. Der fik jeg en fælles gave som var noget babytøj, de var i neutrale farver men rigtig fint, jeg syntes ellers tit de kan være lidt kedeligt det i neutrale farver.

flyverdragt.jpgLidt senere fik jeg en gave fra bare Louise og Peter, det var en rigtig fin flyverdragt, i hvid med grå bamser sytes på og med plys i hatten og hanskerne. Den er bare rigtig sød. Af en anden kollega fik jeg en jeg tæppe som hun selv havde strikket, det er lysgrøn så det kan jo gå til både en dreng og en pige… grøn og gul er også neutrale farver herover… Der er billeder fra tøjet under Mappen Hverdags Billeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *