Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
14Sep/070

Så flytter vi snart…

Så er vi snart klar til at flytte hjem og der har været meget vi skulle orden siden jeg holde på arbjede…

I weekenden efter jeg var holdt var vi blandt andet ude at plukke æbler med Todd, Jess, Jeff og Becca, eller vi troede vi kunne plukke dem men man kunne ikke selv plukke dem endnu så vi skal afsted igen denne weekend. Så i stedet for at plukke æbler tog vi hjem og spise æbletærte…. 😀 Vi blev og spise aftensmad sammen med Todd og Jess. Mandag havde Mikkel fri fordi det var Laborday, der var vi ude at spille Mini Golf og spise middag med Kimberly og Rich.

Den weekend fik vi så småt begyndt at lave listen over alle vores ting, selvom vi havde den fra sidste gang, tog det stadig lang tid at gennem gå det hele, skulle jo tjekke om der var kommet nye ting og mange ting var jo flyttede mellem de forskellige rum… så jeg bruge Tirsdag og Onsdag fik jeg lavet det meste på den, fik også rydet op og organiserede lidt. Onsdag kl 17 landede min mor og fra i Boston, men det de var her først kl 22 fordi de kunne ikke komme ud af flyvern fordi gangbroen fra flyverne ikke virkede, så var min fars kuffert ikke med flyveren og så farede de vild ud af Boston og kørte lidt rund inden de kom på rette vej. Så vi fik sent aftensmad den dag… 😀

Torsdag var vi ude at kigge lidt her i området og kigged i butikker. Fredag kørte min mor, far og jeg til Old Sturbridge Village  vi kørte af de små veje der op så vi så en masse fine små byer og flot natur. Nogle af træerne er begyndt at skifte farve, det er tideligt i år, men vi har også lige haft 3-4 uger uden det faktisk har regnet og vejret har været godt, så det er derfor nogen af dem allerede er visnet. Efter vi var i Sturbridge kørte vi til Wrenthnam outlet og var hjemme ved 18 tiden så vi kunne spise aftensmad med Mikkel.

Lørdag fik vi ordnet nogle ting herhjemme, og kl 12 kørte vi op til DMV for at aflevere nummerpladerne til Mikkel bil for den har vi fået solgt. Vi solgte den til en mand i Massechuset, han kom og kigge på den Mandag og Tirsdag skulle vi så kører op og aflevere den til ham, han boede ca 2 timer væk, så det var en lang tur der op i 2 biler… Men vi var glade for at få den solgt og få en Ok prise for den… Efter vi havde været ved DMV handlede vi lidt og da vi kom hjem ved 14 tiden tog vi til den udendøres pool i et par timer. Om aftenen tog vi ind til Providence for at se lidt mere af byen, spise middag og se Waterfire.

Søndag var vi på markede og Mikkel og jeg fik ordnede noget herhjemme men min mor og far kørte i Warwick Mall. Mandag skulle Mikkel på arbejde igen og os 3 andre kørte en tur ned lang kysten her i Rhode Island. Det var en tur tur gennem alle de små turist byer langs kysten. Vi spise frokost på en lille Coffee House. Vi var hjemme ved 15 tiden da Mikkel og jeg jo skulle til læge kl 16.45. Efter vi havde været til læge var vi ude at spise og ude at shoppe baby tøj 😀

Tirsdag kørte vi ind til noget der hedder Arkaden i Providence, det var det første indendørs mall som var byggede i 1828. Det var en skuffelse for vi troede den havde mange butikker, men der kun nogle mad boder der inden og en masse tomme butikker… Men det var en flot bygning og vildt at tænke på at de havde et mall for så mange år siden… Den da regnede det så efter vi havde været der tog vi ind i Warwick mall, Linen N things og Baby’s R us. Om aftenen var vi på Uno’s og spise og få dessert, de var jo min mor og fars sidste aften herover.

Onsdag inden de skulle kører mod lufthavnen var vi over at svømme i den inden døres pool  og var ude at handle de sidste ting og var ellers herhjemme. Efter de var kørt fik jeg rydet op og fik ordnet flere ting med flytningen. Da Mikkel kom hjem fik vi tjekkede list over vores ting igenne igen.

I går torsdag var kørte jeg Mikkel på arbejde og var på posthuset for at meddel flytning og fik tjekkede flere ting på list. Var også i banken og snakke med dem ang flytningen. Om aftenen var vi ude at spise med en af Mikkels nye kolleager, men tog ret hurtig hjem for vi skulle have listen gjort færdig så. Vi skal jo have en dem ting fra som skal med fly som vi ikke kan undvære i minimum 6 uger inden kontaineren koSå vi har så meget mmer til DK… Hvad skal med i kufferten osv… Nu noget vi har sendt listen her til morgen kan vi ikke ændre noget… så vi må håbe vi har husket det hele… De kommer og pakker vores ting på mandag…

Der er så mange ting vi skal husket inden flytningen, og vi er bange for at glemme noget. Pakker vi noget i containeren som vi skal bruge inden vi får den igen, hvad skal vi gøre for at komme herover for at “flytte” ud af landet…. og så er der nogen små ting vi gerne vil have og gøre inden vi flytter….

I dag skal jeg havde handlet nogle små ting og lavet lidt flere ting herhjemme. Jeg er glad for at jeg ikke arbejder, for så kan jeg lave meget af det vi skal nå…  Jeg må hellere smutte igen har en masse ting jeg skal ordne i dag så vi forhåbenlig kan få en stille og rolig sidste weekend…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *