Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
17Sep/070

Så er flytte mændene her…

Ja så nåede vi det hele…. og flytte mændene er her nu og der er ikke mere vi kan gøre før de er smuttede, så skal der gøres rent…

Vi har haft travlt denne weekend, det er helt vildt der er bare så mange små ting der skulle ordnes… det er svært at skrive det hele vi skulle for der er bare så meget, men flytte adresse, snakke med banken, tage ting ned af væge, mad der sjkal smides ud, hvad skal i kufferten, hvad skal med fly, hvad skal med kontainer og så være sikker på vi har alle de vigtige papir med fly og har fået det fra f.eks. forsikrings selvskab, læge, arbejde mm….

Lørdag aften var jeg ude at spise med Kimberly og Lorena for at lige at spise pænt farvel, jeg ser dog dem begge i dag eller i morgen, så har ikke sagt farvel endnu…  I går var vi oppe ved Todd og Jess hvor vi var ude at plukke æbler, det var hyggeligt… selvom vi jo ikke rigtig kan når at spise ret mange æbler inden vi flyver på Onsdag.. 😀 Jeff, Becca og deres datter Sarah var også med… Efter vi havde plykkede lidt kørte vi hjem til Todd og jess og spise æbletærte, den var godt… 🙂 Vi kørte hjem af ved 18 tiden da vi lige havde de sidste ting vi skulle ordne inden vi skulle i seng, vi fik ordnet det og kom i seng kl 23.30….

I dag stod vi op kl 7 og fik lavet morgenmad og vasket op og så båret alle kuffertne ned… Så kl 9 kom flyttemædene og de er nu i fuld gang….

I aftens skal vi ud at spise med hele Mikkel afdeling… ca 25 personer…. Det skal nok blive hyggeligt… 😀 Der skal vi være kl 18, inden da håber vi at få gjort lidt rent, men det kommer an på hvornår flyttemændene smutter… Flyttemændene kommer igen i morgen hvor de skal passe alt ting ned i kontaineren, i dag pakker de bare alt ting ned. Så i morgen regner vi med at vi får gjort lejligheden rent, så vi ikke skal noget onsdag andet end at nyde det inden vi skal til lufthavnene… Der har ikke været så meget tid til at nyde det herover de sidste stykke tid, for man har hele tiden tænkt på de ting der skulle ordnes…

Tænkte at jeg lige kunne skrive sidder bare her og ved ikke rigtig hvad jeg skal lave når der går 5 flyttemænd rundt i lejligheden…. Mikkel er ved at få styr på noget med vores lejebil…. det er åbenbart nemmere sagt end gjort, for Udlejningsfirmaet siger at han skal gøre det gennem APC rejse selvskab men de siger at de ikke kan gøre det og siger han skal ringe til udlejningsfirmaet….

Nå jeg smutter…. 😀 Vi ses snart….. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *