Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
11Sep/070

It’s a boy….

Så har vi været til læge og vi var heldig at finde ud af ud af kønnet… Det er en lille dreng… Han har det godt og var en fin størrelse og alt så ud som som det skulle så det var jo bare lækkert at få at vide…

Hende der scannede os startede med at tjekke nogen forskellige ting og lidt efter siger hun at det var en pige… jeg spurgte om hun var 100% sikker og hun sagde ja… men lidt efter siger hun… hov vent lidt… der var vidste noget…. der efter gik der lidt tid hvor hun tjekkede nogle andre ting for han ville ikke ligge så hun kunne se noget og navle strengen var nede mellem benene så det var svært at se om det var den eller en lille tap… så vi var lige ved at tro at vi ikke ville finde ud af kønnet, men så lykkedes det endelig og vi kunne også se at det var en dreng… Og fik 2 billeder som beviser…. I kan se et af dem neden for…

Her til aften har vi været ude at købe lidt tøj, det skulle jo fejres at vi ved hvad det er…

dreng2.jpg Her kan man se hans ansigt for fra man kan ane øjne næse og mund…
 dreng.jpg Her er beviset… her ser man ham nedefra med benene ud til hver side…

One Response to “It’s a boy….”

  1. Woo-hoo!! I see lots of blue coming into your nursery along with the green. 🙂

    Bunny hugs,
    =:8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *